Slavíme Světový den divoké přírody. Pojďte se spolu s námi vypravit do světa gastronomické fantazie, polaskat chuťové pohárky a odpočinout si od stresu všedního dne.
Polévka:
Srnčí vývar s játrovým knedlíem a zeleninou julienne
Předkrmy:
Paštika ze zvěřiny s brusinkovým čatní a rozpečeným šumavským chlebem
Jelení tlačenka s marinovanou cibulí v kvasném octě, s bílým chlebem
Hlavní jídla:
Kančí sekaná
Kančí guláš v chlebu
Kančí výpečky s dušeným zelím a bramborovým domácím knedlíkem
Kančí biftek s liškovou omáčkou a mačkaným bramborem
Srnčí svíčková na smetaně s domácím špekovým knedlíkem
Ragú ze zvěřiny podávané se špeclemi
Bažantní prsíčka s malinovou omáčkou a hříbkami
Sladká tečka:
Šlejšky s mákem zalité přepuštěným máslíčkem a cukrovým popraškem
Komentáře
Víkendové menu v Kratochvíli - Z našich lesů
Polévka:
Srnčí vývar s játrovým knedlíem a zeleninou julienne
Předkrmy:
Paštika ze zvěřiny s brusinkovým čatní a rozpečeným šumavským chlebem
Jelení tlačenka s marinovanou cibulí v kvasném octě, s bílým chlebem
Hlavní jídla:
Kančí sekaná
Kančí guláš v chlebu
Kančí výpečky s dušeným zelím a bramborovým domácím knedlíkem
Kančí biftek s liškovou omáčkou a mačkaným bramborem
Srnčí svíčková na smetaně s domácím špekovým knedlíkem
Ragú ze zvěřiny podávané se špeclemi
Bažantní prsíčka s malinovou omáčkou a hříbkami
Sladká tečka:
Šlejšky s mákem zalité přepuštěným máslíčkem a cukrovým popraškem