SBÍREJ A VYHRAJ! - Soutěž s Asekolem

Milí spoluobčané, ve spolupráci se Středočeským krajem a společností ASEKOL jsme pro Vás připravili soutěž ve sběru drobného elektra.

Zapojit se můžete ihned, od okamžiku, kdy si odstřihnete tento leták s razítky (nebo si jej můžete vytisknout z webových stránek www.asekol.cz, sekce Sbírej a vyhraj!).

Pak už jen stačí najít doma, v garáži, na půdě nebo na chatě staré vysloužilé elektro a odnést je spolu s tímto letákem na sběrný dvůr. Tam vám letáček orazítkují (1 spotřebič = 1 razítko). Jakmile jich budete mít pět, vyplňte kontaktní údaje a odpovězte na otázku, zda elektro patří do směsného odpadu. Pak leták odešlete na PO BOX č. 75, 46003 Liberec 3. Tisk letáků není omezen, naopak, čím více donesete elektra a odešlete orazítkovaných letáků, tím větší šanci máte na výhru zbrusu nového tabletu Samsung nebo další elektroniky. Více informací o soutěži je k dispozici na www.asekol.cz.

Vítězové se budou losovat za celý kraj, první místo bude oceněno zbrusu novým tabletem od společnosti Samsung, hodnotné spotřebiče obdrží i vylosovaní na 2.–5. místě. Přesná pravidla jsou uvedena na webových stránkách obce Psáry (www.psary.cz) nebo také na www.asekol.cz, opět v sekci Sbírej a vyhraj!
Zapojením do soutěže můžete vyhrát hodnotné ceny a zároveň přispějete recyklací elektra k ochraně životního prostředí. Každý spotřebič totiž obsahuje až 80 % materiálů, které lze znovu využít. Navíc se zabrání úniku škodlivých látek, jako je rtuť nebo olovo. Nenechte proto ležet staré elektro v šuplíku, raději sbírejte a vyhrávejte! Soutěž trvá do 28. 2. 2013!

Zapojit se můžete ihned, od okamžiku, kdy si vytisknete tento Leták.

Pak už jen stačí najít doma, v garáži, na půdě, nebo na chatě staré vysloužilé elektro a odnést je spolu s tímto letákem na sběrný dvůr. Tam Vám letáček orazítkují (1 spotřebič =  1 razítko). Jakmile jich budete mít pět, vyplňte kontaktní údaje a leták odešlete na PO BOX č. 75, 46003 Liberec 3. Tisk letáků není omezen, naopak, čím více donesete elektra a odešlete orazítkovaných letáků, tím větší šanci máte na výhru!

Vítězové se budou losovat po jednotlivých krajích, první místo bude oceněno zbrusu novým Tabletem od společnosti Samsung, hodnotné spotřebiče obdrží i vylosovaní na 2. – 5. místě.

Zapojením do soutěže můžete vyhrát hodnotné ceny a zároveň přispějete recyklací elektra k ochraně životního prostředí. Každý spotřebič totiž obsahuje až 80 % materiálů, které lze znovu využít. Navíc se zabrání úniku škodlivých látek, jako je rtuť nebo olovo. Nenechte proto ležet staré elektro v šuplíku, raději sbírejte a vyhrajte!

Pravidla soutěže Sbírej a vyhraj!

Postup pro soutěžící:

  • Vysloužilá drobná elektrozařízení zanesete na sběrný dvůr. Aby elektrozařízení mohla být započítána do soutěže a recyklována, je nutné odevzdávat je na sběrný dvůr v nedemontovaném stavu!
  • Adresu sběrných dvorů a jejich provozní dobu zjistíte na obecním nebo městském úřadě, na www.sberne-dvory.cz .
  • Obsluha sběrného dvora potvrdí odevzdání elektrospotřebičů razítky na tento leták. Počet elektrospotřebičů je shodný s počtem udělených razítek. Pokud máte k dispozici více elektrospotřebičů, je možné si zde vytisknout další Leták  (množství na osobu není omezeno) .
  • Razítka získáte za veškerou drobnou spotřební elektroniku včetně příslušenství (např. videopřehrávače, DVD přehrávače, radiopřijímače, věže, kazetové magnetofony, gramofony, domácí kina, reproduktory, dálkové ovladače, sluchátka apod.), videokamery, digitální a analogové fotoaparáty včetně příslušenství (např. teleobjektivy, blesky apod.), elektrické a elektronické hudební nástroje, zařízení výpočetní techniky (např. notebooky, počítače, optické mechaniky, myši, klávesnice), telefonní přístroje (klasické, bezdrátové i mobilní), faxy a záznamníky tiskárny, malé stolní kopírky, kalkulačky, herní konzole, videohry včetně ovladačů (joysticky, gamepady apod.), elektrické hračky (např. autodráhy, vláčky, atd.)
  • Na leták s pěti razítky vyplníte svou adresu a další kontaktní údaje a odešlete na PO BOX č. 75, 46003 Liberec 3. Letáky, které nebudou obsahovat všechna razítka, kontaktní údaje, vyplněnou anketní otázku, nebo budou nečitelně vyplněné, nebudou zahrnuty do slosování o ceny.
  • Ukončení soutěže je 28. 2. 2013.
  • Slosování o ceny proběhne do 15. 3 2013, za přítomnosti notáře a zástupců ustanovené komise.
  • O výhře budete vyrozuměni telefonicky na telefonní číslo uvedené na letáku i na uvedený email.

- Budete pozváni na slavnostní vyhlášení a předání cen, které proběhne na krajském úřadě vašeho kraje. Výhru je možno vyzvednout pouze osobně. Seznam výherců bude uveden i na stránkách www.asekol.cz .

___________________________________________________________________________________________

  • Soutěž Sbírej a vyhraj je osvětovou kampaní pro spotřebitele na podporu sběru drobného elektra
  • Termín zahájení soutěže je 16.10.2012, termín ukončení soutěže je 28.2.2013.
  • Přihlášen do soutěže je automaticky každý, kdo odešle řádně orazítkovaný leták (oficiálním razítkem sběrného dvora) za pět odevzdaných elektrospotřebičů s kompletně a čitelně vyplněnými údaji v obálce na adresu PMH s.r.o. PO BOX č. 75, 46003 Liberec 3. Počet zaslaných letáků není limitován. Evidenci došlých psaní a roztřídění zásilek dle krajů bude provádět agentura PMH s.r.o. Ze všech zásilek došlých v termínu 16.10.2012 – 28.2.2013 (včetně) bude vylosováno 5 výherců za každý ze 14ti krajů České republiky.
  • Slavnostní vyhlášení a předání cen, proběhne na krajském úřadě každého příslušného kraje v termínu od 15. - 30. 3. 2013. Výhru je možno vyzvednout pouze osobně v den a místě předání, nebo osobně v sídle společnosti ASEKOL s.r.o. Československého exilu 2062/8, Praha 4- Modřany, a to nejpozději do posledního dne měsíce dubna. Seznam výherců bude uveden i na stránkách www.asekol.cz .