Jmenování nové ředitelky školy

Dne 18. července byla jmenována nová ředitelka Základní školy a Mateřské školy Psáry, okres Praha –západ. Rada obce se rozhodla zcela respektovat doporučení konkurzní komise a ze třech kandidátů, kteří se konkurzu zúčastnili, zvolila vítězku konkurzu, Mgr. Irenu Vejsadovou. Paní ředitelka nastupuje do funkce dne 19. července, aby se bez zbytečných odkladů mohlo začít pracovat na přípravách nového školního roku ve škole i školce.

Přejeme paní Mgr. Ireně Vejsadové mnoho zdaru při náročné práci a věříme, že se jí v krátké době podaří zjitřenou situaci kolem školy stabilizovat.

Komentáře

Štastná ruka

Jestli jste s výběrem ředitelky měli tak štastnou ruku, jako s paní Sedlákovou, které její (ne) práce je videt na každém kroku Psár, které jsou zanedbanější, než když se o ně staral pan Vítkovský, aneb ta ženská sedí asi jen v kanclu a pr....(zadek ) ven nevytahne. Tak se máme na co těšit.

CHtěla bych se zeptat, kdo má

CHtěla bych se zeptat, kdo má nastarost sekání trávy na dětském hřišti v Dolních Jirčanech. Myslím tím u fotbalového hřiště. Je to tam zarostlé a nevzhledné.
A nejen to,u hřiště za plůtkem a okolí se povalují plastové kelímky od piva, lahve apd. Opravdu krásné prostředí pro děti.
S pozdravem Kalousková.

RE: Chtěla bych se zeptat

 

Vážená paní Kalousková,

pro tento účel byla zřízena rubrika „Hlášení závad“ (levé nabídkové menu), kam je možné psát své požadavky a postřehy. V této volné diskuzi se může stát, že Váš příspěvek zapadne mezi komentáře, jejichž cílem je spíše vyřizování osobních účtů.

S pozdravem Milan Vácha