Obecně závazná vyhláška č. 1/2014

Obecně závazná vyhláška
1/2014
O zrušení některých obecně závazných vyhlášek obce Psáry
Stručný popis: 

O zrušení některých obecně závazných vyhlášek obce Psáry

Předpis ke stažení: 

Komentáře

Platné obecně závazné vyhlášky

Dobrý den,

žádám o informaci, které obecně závazné vyhlášky obce Psáry jsou v současnosti platné. Informace na webu jsou nyní nepřehledné a není z nich zcela zřejmé, jaké obecně závazné vyhlášky jsou nyní v obci Psáry v platnosti.

Děkuji.
S pozdravem
Mgr. Jarmila Dvořáková, Ph.D.

Dobrý den, seznam platných

Dobrý den,

seznam platných obecně závazných vyhlášek naleznete na stránce http://psary.cz/vyhlasky . na této stránce naleznete kompletní seznam platných vyhlášek, včetně vyhlášek zrušených či novelizovaných po dobu provozu tohoto webu.

Vámi zmiňovaná nepřehlednost vychází to z toho, že ne vždy s úpravou vyhlášky došlo ke zrušení staré a vydání nové (v úplném znění), ale pouze byla schválena úprava měnící pouze část obsahu té původní a je proto třeba zveřejnit obě OZV (v některých případech i více). Tuto praxi se snažíme změnit a nyní se úpravy již schvalují rovnou jako nové OZV se zrušením původní. U ostatních bude k tomuto sjednocení docházet postupně v rámci možností s ohledem na různé vazby. 

Pro větší přehlednost jsou na stránce http://psary.cz/vyhlasky u zrušených, resp. nahrazených či modifikovaných vyhlášek tyto stavy uvedeny spolu s odkazem na související dokumenty.

S pozdravem
Vít Olmr